Schlieger a České chaty snů

Fotovoltaika
4min. čtení

Obsah

Češi jsou národ chatařů

Co může být lepšího než se na konci pracovního týdne sbalit a odjet trávit víkend někam na chalupu? Na čerstvém vzduchu, v blízkosti přírody naberete více energie do dalších dnů než ve městě za týden. Češi jsou národ kutilů a chatařů a právě chataření je věnován nový seriál, který začíná 24. března na TV Prima.

O co v Českých chatách snů jde?

Tvůrci seriálu České chaty snů se rozhodli vdechnout nový život chalupám a chatám, které už svým majitelům padají na hlavu. Navštívíte s nimi zajímavá místa České republiky, jako jsou samoty, lesy nebo kouzelná zákoutí u vody. Dostanete tipy na výlety po okolí a hlavně to nejdůležitější: uvidíte neotřelé a odvážné rekonstrukce, které danou nemovitost nejen zhodnotí, ale vytvoří z ní výjimečné místo, které bude dělat svým majitelům radost. Vychutnejte si genius loci, vychytávky i ostrý humor. Ani o jedno nebude v Českých chatách snů nouze.

Schlieger je oficiálním partnerem pořadu

Seriál bude parádní, ale nepíšeme vám to proto, abychom vám řekli, co je nového v televizi. Jde o to, že my jsme toho součástí! Společnost Schlieger se stala partnerem hned dvou dílů seriálu. Do pátého dílu, který se odehrává v pohraničním městečku Nejdek, jsme nainstalovali tepelné čerpadlo. To umí fungovat až v –25 °C, takže je ideálním zdrojem energie pro chatku uprostřed Krušných hor.

Za další realizací se seriálový tým Českých chat snů vypravil na druhou stranu republiky, do horské obce Morávka. Chatka leží na území, které je součástí CHKO Beskydy, takže realizace fotovoltaické elektrárny byla trochu náročnější. Ale stálo to za to! Ostrovní systém, který jsme zde vytvořili, poskytne majitelům nezávislost na elektrické síti a zároveň je šetrný k životnímu prostředí. Velkou výhodou našich fotovoltaických panelů je to, že jsou celočerné. Nemají stříbrný rám, který správa CHKO považuje za porušení rázu krajiny, a tak jsme se nemuseli bát, že by potřebný posudek od správy CHKO dopadl špatně. Navíc mají naše fotovoltaické panely nejvyšší výkon v přepočtu na m2 v celé České republice.

Přestaňte se trápit cenou elektřiny

Zaujaly vás realizace, které v Českých chatách snů proběhly, nebo byste si rádi snížili náklady na elektrickou energii až o 90 %, ale nevíte, jak na to? Rádi vám pomůžeme. Svěřte se do rukou jedničce, která je na trhu už 13 let, a zavolejte nám na 226 223 800 a domluvte si s námi schůzku. Přímo na místě zhodnotíme vaši nemovitost, doporučíme nejvýhodnější řešení a rádi vám zprostředkujeme i žádost o dotace. Díky nim můžete ušetřit dalších až 205 000 Kč. Máme největší skladové zásoby v České republice v oblasti obnovitelných zdrojů a pro naši práci si vybíráme jen kvalitní komponenty. Řadu z nich i sami navrhujeme a dohlížíme na jejich výrobu.

Proč Schlieger?

Jsme zkušení, na trhu jsme od roku 2010

5 100+

Tepelných čerpadel

11 900+

Fotovoltaických elektráren

1 000+

Fototermických systémů

Vyvíjíme a dodáváme zařízení nejvyšší kvality, vybavené pokročilými funkcemi.

Investujeme do vývoje vlastních produktů a řízení pomocí umělé inteligence.

Jsme členové těchto asociací

Carousel - Dotace
Fotovoltaika s garancí dotace

Fotovoltaika s garancí dotace

Výkonné a spolehlivé systémy, které vytáhnou ze slunce maximum. Konzultace zdarma. Velkorysé záruky.

Vyřešte energie jednou provždy!

Nechte si zdarma vypracovat návrh fotovoltaiky nebo tepelka přesně na míru vaší spotřebě.

    Připravíme vám individuální nabídku

    Ozveme se vám do 24 hodin

    Jsme jednička na trhu v počtu realizací

    Mapa+dodavka 1
    Přes 18 500 instalací v zemích EU

    Fotovoltaickou elektrárnu vám postavíme v nížině i na horách.

    PO – PÁ 8 – 16 hod

    Fotovoltaika
    do 30 dnů nebo zdarma!

    chevron_right

    Dotace až 195 000 Kč

    chevron_right

    Úspora až 60 % el. energie

    chevron_right

    Patentované bezrámové panely

    Sledujte nás